Elismerés egyesületünk parancsnokának

2014.03.07 22:42

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség 2014. március 7.-én tartotta éves közgyűlését. Az előre elfogadott napirendi pontoknak megfelelően, az Ajaki Tűzoltó Egyesület parancsnoka tájékoztatta a megjelenteket a pályázati lehetőségekről, azok eredményességéhez szükséges szempontokról, és a pályázatokhoz szükséges dokumentumokról (külön kiemelve a Nemzeti Együttműködési Alap által nyújtott támogatásokat). Rubóczki Zoltán a jelenlévőknek felajánlotta segítségét, tapasztalatait a sikeres pályázatírás érdekében nem csak a szövetség, hanem tagszervezetei részére is, majd bemutatta a megyei tűzoltó szövetség pályázati eredményeit, és azok felhasználási területeit.

A következő napirendi pontnak megfelelően elismerések átadására került sor. Elismerést kapot többek között az Ajaki Tűzoltó Egyesület parancsnoka, Rubóczki Zoltán is. Az elnökség döntése alapján az Ajaki Tűzoltó Egyesület parancsnokának, az önkéntes tűzoltó egyesület  ujjászervezésében és működésében kifejtett kimagasló, és a megyei tűzoltószövetségben végzett, illetve a másfél évtizedes hivatásos tűzoltói munkájának elismeréséül, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség elnöke, Dombrády László ny. tű. ezredes ajándéktárgyat adományozott.

Képgaléria: (A képre vagy a galéria címére kattintva megjelenik a képgaléri, ahol az első képre kattintva indul a diavetítés)

 Elismerés az Ajaki Tűzoltó Egyesületnek