Névnapi köszöntés Flórián napja alkalmából

2015.05.03 20:15

Az Ajaki Tűzoltó Egyesület képviselete, meglepetéssel érkezett május 1.-én a délelőtti órákban az Ajaki Görög Katolikus plébániára. A látogatásuk oka, a közelgő Flórián nap apropója volt, itt köszöntötték ugyanis az egyesület legifjabb tagját, Gorcsa Flóriánt, akinek keresztelője az egyesület tagjainak jelenlétében, 2014. október 24.-én volt, az Ajaki Görög Katolikus templomban. A keresztelőt követő közgyűlésen, az egyesület közgyűlése egyhangúlag határozott, hogy a kis Flóriánt az egyesület tiszteletbeli tagjává fogadja, és figyelemmel kíséri fejlődését.

A meglepetés sikerült, ugyanis a kis Flórián és szülei egyaránt nem számítottak az egyesület képviseletére –bár a nagyszülőkkel a látogatás meg volt szervezve. Az Ajaki Tűzoltó Egyesület tagjai nem érkeztek üres kézzel, hanem egy kis meglepetéssel köszöntötték a közelgő május 4.-i névnapján Flóriánt. A köszöntés után, a szülőkkel, nagyszülőkkel és keresztszülőkkel tájékozódott az egyesület képviselete a kis Flórián életéről. Az ünnepeltnek szemmel láthatólag tetszett az ajándék, melyet unokatestvérével közösen azonnal birtokba is vettek

Képgaléria: (A képre vagy a galéria címére kattintva megjelenik a képgaléria, ahol az első képre kattintva indul a diavetítés)

Névnapi köszöntés

Szöveg: Rubóczki Zoltán

Fotó: Kőrizs József (Szabolcsvonulás.hu)